Bliver dit vand ikke helt så varmt, som du gerne vil have det?

Bøvler du med, at få vandhanen eller bruseren på dit badeværelse til at give den rigtige temperatur? Så er det højst sandsynligt dit blandingsbatteri den er gal med. Det problem findes der flere løsninger på. Måske kan du nøjes med bare at skifte blandingsbatteriet i håndvasken? Måske kan det defekte blandingsbatteri blive den perfekte undskyldning, til endelig at få skiftet den gamle håndvask ud? VVS Søberg i Århus står klar med hjælp og rådgivning, så vi finder den rigtige løsning, der passer til lige præcis dit behov. Så hvis du er nysgerrig omkring pris på skift af blandingsbatteri, eller hvilken løsning du gerne vil have, så ring til os og lad os finde frem til løsningen sammen.

Den indre handy man

Har du en handy man gemt i dig, kan det være fristende at forsøge, at løse projektet selv. Det kan for mange også sagtens lade sig gøre. Men skulle uheldet være ude under reparationen, eller skulle der ske noget uventet, så er det rart at have en professionel med i processen. Hvis det er en mere kompleks opgave, er det også rigtig smart at kontakte en professionel. Hvis for eksempel monteringen af dit blandingsbatteri skal laves med flexslanger eller hvis blandingsbatteriet skal monteres i væggen.

Hvem er vi?

VVS Søberg og VVS Company valgte i 2015 at starte et nyt samarbejde. VVS Søberg ville gerne starte en ny afdeling i Århus, derfor virkede det meget oplagt, at indgå et samarbejde med det allerede lokale VVS Company. Dette samarbejde vil for dig i Århus og omegn betyde, hurtige og kompetente løsninger på dine VVS-problemer. Skulle uheldet være ude, om det er akut eller ej, så er du til enhver tid velkommen, til at give os et kald.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.