Bo klimavenligt

Et sundt indeklima er med til at gøre din bolig til et rart sted at være. Det er vigtigt for dit personlige velvære og din trivsel. Du opholder dig mange timer i din bolig. Du både sover og lever der. Du laver mad, hygger og arbejder der. Derfor har indeklimaet stor betydning, og det kan betale sig at tjekke, hvordan du med enkle tiltag kan skabe væsentligt bedre indeklima.

Kan du holde varmen i Århus?

Skal du bygge om, renovere, bygge til eller bygge nyt, så giver det rigtig god mening at få indeklimaet grebet rigtigt an fra starten. Vi har styr på VVS og klimaservice og vi giver dig meget gerne et bud på hvordan du får det bedste indeklima i din bolig.

Klimaservice og energiforbedringer

Moderne boliger er meget tætte. Det er de fordi vi gerne vil spare på varmen. Luften skal dog skiftes og måske har du ventilation i boligen. Måske har du varmepumpe, varmegenindvinding eller andre ting der påvirker dit indeklima. De skal serviceres og holdes ved lige. Det hjælper vi gerne med. Giv os et kald hvis vi skal give dig et godt råd til bedre indeklima.

God energi i Århus

VVS Company har passet på energien i mange år. Fra 2015 indgik vi et samarbejde med VVS Søberg til gavn for bedre klimaløsninger og god energi i Århus og omegn.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.