Er afløbet stoppet og presser blæren på? Så skynd dig, at kontakt VVS Søberg I Århus

Kender du det, når man står op mandag morgen og ens afløb er stoppet? Blæren presser på og du har travlt med at nå på arbejde?

Et stoppet afløb kan skyldes flere ting. Oftest er det fordi, der har samlet sig hår, sæbefedt og måske fremmedlegemer som vatpinde, hårnåle eller andet et sted i afløbet.
Du kan måske midlertidigt løse problemet ved at hælde afløbsrens i afløbet. Det kan rense sæbefedt og måske løsne håraffald, men det er langt fra sikkert, at det er tilstrækkeligt. Afløbsrens kan du købe i ethvert supermarked.

Helt stoppet afløb

Hvis der er kommet hårnåle, vatpinde eller andet i afløbet er du nødt til at skulle have det renset ud. Måske kan du klare det selv med et rensebånd fra det lokale byggemarked, men det kan være lidt vanskeligt at få frit løb i afløbet igen. Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi kan give en hånd med.

Mange års erfaring med stoppede afløb

VVS Søberg og VVS Company i Århus indgik et samarbejde i 2015. VVS Søberg og VVS Company har begge haft målet om at levere hurtige, professionelle og billige VVS-løsninger rundt omkring i Danmark. VVS Company er nu blevet til VVS Søberg og står klar med gode løsninger til dit stoppede afløb.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.