Er vandhanen gået i stykker?

Moderne vandhaner er blandingsbatterier, der skal sikre den behagelige blanding af varmt og koldt vand. Blandingsbatterier kan som alt andet gå i stykker. Du må så vurdere om du vil reparere blandingsbatteriet eller skifte til et nyt. Nogle gange er det let at reparere og så kan en reparation godt betale sig. Andre gange kan det bedre betale sig, at skifte blandingsbatteriet til et helt nyt.

Vil du være moderne?

Blandingsbatterier kan fås i alle kvaliteter og prislag. Fra billig og god til den moderne designer løsning. Begge dele kan være rigtig fint og afhænger helt af din smag og hvordan du ønsker at indrette dit badeværelse. Derfor anbefaler vi dig, at undersøge mulighederne før du træffer en beslutning.

Vi har forstand på vand i Århus

VVS Company har indledt et samarbejde med VVS Søberg, fordi det er os, der har forstand på vand i Århus. Det betyder at vi er nær dig og alligevel kan udføre dine badeværelsesdrømme fra idé til færdig løsning. Derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for store eller små forandringer i dit badeværelse.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.