Et lille hul i vandrøret – store udgifter

Et utæt vandrør kan ofte koste mere end man lige skulle tro, hvis det ikke bliver repareret. En minimal utæthed der blot har samme størrelse som et nålestik, kan lække helt op til 70 liter om dagen. Det betyder altså mere end 25.000 liter om året og vil resultere i en ekstra vandregning på omkring 1.500 kr. om året. Det kan altså sagtens betale sig, at få det repareret med det samme.
Det kan være svært at identificere hvor dine vandrør er utætte. Det kan nemlig både være utæt under jorden, sprunget under gulvet eller alle mulige andre steder i dit hus.

Dækker forsikringen?

Hvor meget af skaden din forsikring eventuelt vil dække, afhænger rigtig meget af den specifikke forsikring du har. Det er altså en god idé, at ringe til din forsikring og få det afklaret med dem. Mangler du et godt råd til dette, står vi selvfølgelig også klar ved telefonen, og hjælper dig på vej.

Hos VVS Søberg i Århus står vi altid klar med en hurtig løsning, til at få lappet dine utætte vandrør. Har du mistanke om et utæt vandrør, så tøv ikke med at ringe til os og få hjælp med det samme.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.