Forny dit køkken med et nyt blandingsbatteri

Når du giver dig selv en ny vandhane i køkkenet, kan du både forny køkkenets udseende og design og glæde dig over, at det sandsynligvis også sparer vand for dig. Nye blandingsbatterier er som regel mere vandbesparende og dermed billigere på den lange bane.

Sådan montere du en ny vandhane

Blandingsbatterier i køkkenet kan monteres i bordpladen eller direkte i køkkenvasken. Det afhænger af, hvad du ønsker, og hvad køkkenet i forvejen er indrettet med. Mange vandhaner og blandingsbatterier monteres med flexslange. Ofte skal tilførselsslanger mv. skiftes samtidig med ny vandhane.

Alle mærker og designs

Du kan få Damixa, Oras, Hansgrohe og alle andre gode kvalitetsmærker hos os. Det afhænger helt af din smag og hvordan dit køkken ellers er indrettet. Vi giver gerne en anbefaling på solide og holdbare løsninger.

Få en pris på nyt blandingsbatteri i køkkenet

Det kan være rart at vide, hvad det koster at udskifte vandhane og blandingsbatteri. Når vi får lov at gøre arbejdet for dig, så kan du få en pris før vi går i gang. På den måde ved du, at der hverken kommer overraskelser på regningen eller på løsningen.

Fra idé til færdig løsning

VVS Company indledte i 2015 et samarbejde med VVS Søberg. Vi kan bære din idé helt fra allerførste idéfase med skitser og tegninger til den færdige løsning. Vi tager os gerne af din største løsning og mindste udskiftning, bare giv os et kald.

 

 

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.