Har du svært ved, at få den rette temperatur ud af din vandhane?

Blandingsbatteriet skal sikre dig en perfekt blanding af varmt og koldt vand. Når blandingsbatteriet bliver defekt, vil det ikke kunne give dig den temperatur du gerne vil have. Så kan det være tid til enten at skifte blandingsbatteriet, eller overveje blandingsbatteri, håndvask og eventuelt skabsløsning. Hos VVS Søberg i Århus står vi klar med en god, billig og hurtig løsning til dig. Vi har masser af erfaring med montering af vandhaner i en bordplade, udskiftning af køkkenvask, reparationer af løs vandhane og meget mere.

Gør det selv eller bed om hjælp?

Du kan købe et blandingsbatteri i ethvert byggemarked, og selv gå i gang med at forsøge at montere det. Men det er altså ikke så enkelt. Det skal passe med rør, bordplade og håndvask. Det skal også være monteret korrekt på rørene, så det er tæt og der ikke opstår vandskader. Det er det vi er eksperter i.

Hjælp til nyt blandingsbatteri

Vi vil til enhver tid anbefale, at du får dit lokale VVS-firma at klare montering af ny vandhane. Hvis der skulle ske uheld i løbet af eller efter monteringen, så er det rigtig rart, at det er en professionel der har stået for det. Vil du gerne have en god pris på montering af en vandhane, eller vil du blot bestille en ny vandhane og selv montere den, så er VVS Søberg i Århus altså de helt rigtige, at kontakte.

VVS Søberg og VVS Company har slået sig sammen

VVS Søberg og VVS Company har i mange år leveret VVS-løsninger rundt omkring i Danmark. VVS Søberg indgik 2015 et samarbejde med VVS Company i Århus. Det er VVS Søbergs mål, at kunne levere hurtig og professionel VVS-hjælp i Århus og omegn. Så hvem er bedre at indgå et samarbejde med, end det allerede kompetente og lokale VVS Company? Dette samarbejde vil gavne alle Århusianere, i form af hurtig, professionel og billig VVS-arbejde i Århus.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.