Har du svært ved, at få den rigtige temperatur i dit vand?

Har du svært ved, at få vandhanen eller bruseren til at give den rette temperatur? Så trænger du nok til, at få skiftet termostaten. Den opgave kan vi hos VVS Søberg i Århus løse nemt og hurtigt. Hvad end det omhandler montering af blandingsbatteri i væggen, badeværelset, håndvasken eller et helt andet sted – så ring til os og vi vil stå klar til at løse det for dig.

Reparere eller skifte blandingsbatteri

Nogen gange kan det betale sig, at nøjes med kun at skifte termostaten. Andre gange vil det være billigst i længden, at skifte hele blandingsbatteriet. Hvis du er i tvivl om dette, så anbefaler vi, at du spørger os til råds. Med vores mange års erfaring indenfor området kan vi hjælpe dig med, at tage den rigtige beslutning.

Nyt samarbejde mellem VVS Søberg og VVS Company

VVS Company i Århus valgte i 2015, at slå sig sammen med VVS Søberg. Det valg blev truffet, for at løfte VVS arbejdet i Århus så højt som muligt. Hvis du bor i Århus og omegn, så betyder det hurtig og professionel VVS-service for dig. Hvis du har en VVS-udfordring i hjemmet, så giv os et kald og vi kan levere løsningen.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.