Lad bruseren give dig den gode start på dagen

Mon ikke det dejligste brusebad om morgenen, kan give dig en god start på dagen? Dit brusebad kan dog være svært at nyde, hvis du har et defekt blandingsbatteri. Hvis dit blandingsbatteri er defekt, kan du ikke få lige præcis den temperatur, som du gerne vil have. Det vil vi hos VVS Søberg i Århus, gerne hjælpe dig med at løse.

Få hjælp til at finde den rigtige løsning

Der findes flere forskellige løsninger på et defekt blandingsbatteri. Din optimale løsning afhænger af, hvad du lægger vægt på. Egentlig skal blandingsbatteriet bare skiftes, men det kan godt være mere besværligt end det lyder. Skal dit blandingsbatteri for eksempel monteres i væggen, så kan det for den ikke-faglærte godt volde nogle problemer. Skulle der ske noget uventet i processen, så vil du blive rigtig glad for, at du fik en faglært til at hjælpe dig. Bøvler du altså med montering af blandingsbatteri i dit badeværelse, eller trænger blandingsbatteriet i håndvasken til at blive skiftet? Så skynd dig at kontakte VVS Søberg. Vi har mange års erfaring med skift af blandingsbatterier og vi deler den gerne med dig.

Hurtig, erfaren og professionel VVS-hjælp i Århus og omegn

VVS Company i Århus og VVS Søberg indgik i 2015 et samarbejde. VVS Søberg ville gerne starte en ny afdeling i Århus og VVS Company havde allerede det lokale kendskab til Århus. Det virkede derfor som et meget oplagt samarbejde. Begge firmaer har mange års erfaring indenfor VVS-området. Med de mange års erfaring og den fælles målsætning om, at yde hurtig og professionel VVS-hjælp i Århus og omegn – kan det kun blive godt.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.