Pumper er ofte skjulte energislugere

Hvis du har pumper i huset, sluger de ofte meget mere energi, end du er klar over. Det kan for eksempel være cirkulationspumper eller brugsvandspumper.
En pumpe behøver ikke være mange år gammel, før det kan betale sig at skifte den. For gamle pumper bruger ofte mere strøm end nye pumper. Så det kan altså godt betale sig, at investere i energibesparende pumper i det lange løb.
Hvis du har oliefyr eller et større hus med flere badeværelser, har du sandsynligvis også en pumpe til varmt og koldt vand. Både cirkulationspumper og pumper til brugsvand tager forholdsvist meget energi, fordi de i praksis kører næsten døgnet rundt.

Hurtigt tjent hjem igen

Ved at køre døgnet rundt bidrager pumper til en større el-regning, så det vil ofte kunne betale sig, at skifte dem. I al fald bør du give dem et eftersyn hvert 3. eller 5. år. På den måde kan du sammenligne strømforbruget med omkostningen til nye pumper. Hvis du vil have vores professionelle vurdering af, hvornår det kan betale sig at skifte pumperne, så giv os et kald. Vi kender fordelene ved de nyeste pumper.

Nyt samarbejde mellem VVS Company og VVS Søberg

VVS Company har i mange år sørget for gode VVS-løsninger i Århus og omegn. VVS Søberg har også mange års erfaring indenfor VVS-området og de to virksomheder indgik i 2015 et samarbejde til gavn for dig som kunde. For dig, der er bosat i Århus, betyder det, at du trygt kan stole på vores VVS-løsninger. De er nemlig resultatet af mange års erfaring indenfor branchen og et stort kendskab til lokalområdet i Århus.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.