Toilettet er måske husets vigtigste rum

Hos os kan du hurtigt få et tilbud på udskiftning af dit toilet. Toilettet skal nemlig bare fungere og når det ikke virker, opdager du for alvor, hvor vigtigt det er. Levering og montering af toilet er én af vores mange specialer og vi kan hurtigt fortælle dig, hvad det koster at få et nyt toilet monteret i Århus og omegn.

Væghængt toilet eller stående på gulvet

Toilet leveret og monteret er en er en simpel sag for os, uanset om du ønsker væghængt toilet eller et nyt toilet stående på gulvet. Vi kører overalt i Århus og omegn og kan hurtigt hjælpe dig med montering af væghængt eller stående toilet. Er du i tvivl om, hvad det koster, giver vi dig gerne et tilbud på køb og installation af toilet, før vi går i gang.

Tilbud på udskiftning af toilet

Du kan let finde et slagtilbud på et toilet, men vi tager hånd om både køb, installation og montering af toilettet uanset om det er væghængt eller stående på gulvet. På den måde kommer der ingen overraskelser og vi garanterer for hele løsningen. Det giver dig tryghed for både pris og løsning.

Vi kender Århus og omegn

Du kender os måske som VVS Company, men i 2015 indgik vi et samarbejde med VVS Søberg. Vi er stadig det samme gode VVS-firma og kender Århus ud og ind. Så giv os bare et kald, vi er klar til din udfordring.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.