VVS og boligservice Århus – få et godt tilbud hos os

Hos VVS Søberg kan vi mere end du tror. Vi er specialiseret indenfor VVS-arbejde, men vi hjælper dig gerne, med at sørge for hele din bolig. Hvis du søger den tryghed der er ved at have en boligserviceaftale, så er du altid velkommen til at give os et kald. Vi har mange dygtige og alsidige medarbejdere, så vi kan løse lidt af hvert. Hvis opgaven ligger udenfor vores speciale, så har vi mange gode samarbejdspartnere, som også står klar med en hjælpende hånd.

Hurtig og professionel hjælp i Århus og omegn

Bor du i Århus og omegn, så vil du være rigtig godt tjent, med en boligserviceaftale hos os. Vi har i samarbejde med VVS Company i 2015 åbnet en ny afdeling i Århus. For dig der er bosat i Århus og omegn betyder det, at vi hurtigt kan være klar med en løsning til dig, hvis uheldet skulle være ude.

Samlet løsning for erhverv og boligforeninger

Har du et løbende behov, som rækker langt ud over skift af et enkelt toilet, og har du brug for kort reaktionstid og bred viden om boligservice, så bør du overveje et løbende samarbejde med os. Vi har en boligserviceordning som dækker dine behov. Tag en snak med os om dine udfordringer og vores løsninger.

VVS Søberg
– Din professionelle
samarbejdspartner

  • Hurtig respons
  • Professionel rådgivning
  • Systematisk tilgang og kvalitet i arbejdet

Få et godt tilbud

Det er vigtigt for os, at finde den rette løsning, der matcher dine behov og din bolig.

Skriv dit navn og telefonnummer eller email, så kontakter vi dig hurtigst muligt.